Site icon Gyermekkel vagyok

Iskolai felszerelés elsősöknek

Iskolai felszerelés elsősöknek lista

Iskolai felszerelés 1. osztályba

 

Sok szülőnek előbb-utóbb eljön az az időszak, mikor gyermeke megkezdi általános iskolai tanulmányait.  Az iskola kezdése minden évben  szeptember hónap. Érdemes már jó előre beszerezni a szükséges iskolai felszereléseket, hogy ne az utolsó órákban kapkodjunk, szaladgáljunk, mert ilyenkor nemcsak drágábban kapjuk meg a keresett dolgokat, de erősen hiánycikk lehet egy-egy kötelezően megvásárlandó felszerelés.

Nézzük tehát, hogy melyek azok az iskolai felszerelések, melyeket az első osztályba induló kis elsősök iskolatáskájában feltétlenül benne kell lenniük:  (Amire csak lehet a gyermek nevét írjuk rá vagy rajzoljuk rá óvodai jelét, hogy könnyebben megtalálja, ha összecseréli valakivel.)

Alapfelszerelés

 

A tolltartóba az alábbi íróeszközök kerülnek

 

Tisztasági csomag

 

Tornazsák

 

Rajzórára 1 db gyűjtő mappa/doboz

 

Technika órára 1 nagyobb cipősdoboz/doboz

 

Természetesen az adott iskola válogatja, hogy milyen plusz iskolai felszerelést, dolgokat kérnek az első osztályos gyermekektől. A fenti felsorolás a leggyakrabban kért felszereléseket tartalmazza, de mindenképpen érdemes az adott iskolától beszerezni az elvárásaikat tartalmazó listát, ami eltérhet a fenti listától, tehát semmiképpen ne kezdjen el bevásárolni, míg az iskolájával nem egyeztet.

 

Gyermekkel vagyok

 

 

Exit mobile version